Velkommen!

Data Linn har eksistert i flere år. Jeg, Linn Soltwedel har fikset datamaskiner og laget nettsider i mange år, for venner og kjente. Nå det siste året, mye mer for hvem som helst. Dette begynte med en hobby, men hvorfor ikke gjøre det til en liten bedrift?

Hva gjør jeg?

Jeg kan fikse det meste. Som blant annet død datamaskin, bytte harddisk, redde bilder fra ødelagt harddisk, oppgradere til ny harddisk, sette opp nettverk og printere.

Det jeg gjør mest av er å fikse folk som har fått panikk og ikke kommer inn på datamaskinen sin der de har hele livet sitt, datamaskinen er ødelagt og de er livredde for å miste alle bildene sine. Jeg pleier som oftest alltid å kunne redde dem og folk er lettet og fornøyde.

Men jeg kan også oppgradere datamaskinen din om du syntes den er treg. Trenger den en ny del? Trenger du hjelp med å sette opp nettverket hjemme? Ny printer? Vil du sette opp overvåkningskamera? Smart ringeklokke?

Jeg fikser det meste!